Menu Zavřít

BUSINESSINFO. CZ

30. 4. 2007
Autor: Euro.cz

JIŽNÍ MORAVA DOTUJE ZAČÍNAJÍCÍ PODNIKATELE Cíl: Dotační program financovaný Jihomoravským krajem podporuje rozvoj podnikatelského prostředí a finančně přispívá podnikatelům v počáteční fázi podnikání.

JIŽNÍ MORAVA DOTUJE ZAČÍNAJÍCÍ PODNIKATELE

Cíl: Dotační program financovaný Jihomoravským krajem podporuje rozvoj podnikatelského prostředí a finančně přispívá podnikatelům v počáteční fázi podnikání.

Popis: Podpora je poskytována formou dotace ve výši maximálně 50 tisíc korun na jeden projekt. Minimální podíl příjemce dotace z vlastních prostředků je 50 procent celkových uznatelných nákladů projektu.

Kontakt: Odbor regionálního rozvoje KÚ, Žerotínovo nám. 3/5, 601 85 Brno. Kontaktní osoba: Ing. Zuzana Komínková, tel.: 541 651 353, email: kominkova. zuzana@kr-jihomoravsky.cz.

JAK INVESTOVAT DO ROZVOJE LIDSKÝCH ZDROJŮ Cíl: Standard „Investors in People“ je jediným mezinárodně uznávaným standardem v oblasti řízení a rozvoje lidských zdrojů, který sleduje schopnost podniku efektivně využívat a rozvíjet své zaměstnance. Standard Investors in People může získat jakákoli organizace - tedy podnikatelské subjekty, školy, nemocnice, neziskové organizace, veřejné instituce.

Popis: Firmy, které mají zájem o zavedení standardu, mohou získat podporu, která je poskytována formou dotovaného poradenství v podobě cenově zvýhodněného balíčku služeb, obsahujícího 20 poradenských (auditorských) dnů - vstupní analýzu, průběžné poradenství a závěrečný audit. Podpora formou „de minimis“ je poskytována ve výši 16 000 korun pro malé a střední podniky a 10 000 korun pro ostatní podnikatele na jeden den. Malé a střední podniky mohou využít také podporu v režimu blokové výjimky ve výši 8000 korun na den.

BRAND24

Termín: žádosti je možné předkládat až do konce roku.

Kontakt: CzechInvest, Štěpánská 15, 120 00 Praha 2, www.czechinvest.cz. Další informace získáte na e-mailové adrese iip@czechinvest.org nebo na informační lince 800 800 777.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).