Menu Zavřít

Brno připravilo další inkubátor pro podnikatele

16. 7. 2007
Autor: Euro.cz

V Brně vznikl další takzvaný podnikatelský inkubátor. Zařízení, které pomáhá nápaditým firmám v začátcích podnikání, bude ve čtvrti Komárov provozovat brněnský Výzkumný ústav stavebních hmot. V inkubátoru najde zázemí nejméně 15 perspektivních firem.

V Brně vznikl další takzvaný podnikatelský inkubátor. Zařízení, které pomáhá nápaditým firmám v začátcích podnikání, bude ve čtvrti Komárov provozovat brněnský Výzkumný ústav stavebních hmot.

BRAND24

V inkubátoru najde zázemí nejméně 15 perspektivních firem. „Pokud máte výborný nápad, ale nemáte zkušenosti (natož finance), útočiště najdete právě v některém z podnikatelských inkubátorů,“ říká Roman Čermák, generální ředitel agentury pro podporu podnikání a investic CzechInvest.

„Podpoříme především inovativní firmy s vazbou na stavebnictví a nové technologie. Čerstvým podnikatelům nabídneme 455 metrů čtverečních připravených prostor za zvýhodněné nájemné, pomůžeme se zpracováním podnikatelského záměru, účetnictvím a zajistíme i právní nebo vědecké poradenství. V současné době stále ještě hledáme vhodné firmy nebo i jen nápadité podnikatele, kterým bychom mohli nabídnout podporu,“ dodává ředitel inkubátoru Petr Mandelík.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).