Menu Zavřít

Bezplatnou radu dostanete i letos

13. 2. 2006
Autor: Euro.cz

Hospodářská komora hlavního města Prahy a Vzdělávací institut budou i v následujícím roce pokračovat ve svém projektu, díky němuž jsou důležité informace a rady malým a středním společnostem poskytovány zcela zdarma.

Projekt Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky, který pražská Komora a Vzdělávací institut odstartovaly loni v září, je spolufinancován Evropským sociálním fondem a českým státním rozpočtem.

BRAND24

„Témata konzultací nejsou nijak omezena či předem určena. Není to tak, že bychom uměli poradit nebo dát informaci pouze o vedení účetnictví nebo dokázali poskytnout pouze právní pomoc. Podnikatel nebo živnostník může získat radu nebo informaci o čemkoli, co ho trápí nebo zajímá. Firmám dokážeme pomoci i s přípravou projektu, na jehož základě by chtěly požádat o peníze ze strukturálních fondů,“ řekl vedoucí odboru EU pražské Komory Jan Hauser.

K osobním konzultacím s odborníky ze Vzdělávacího institutu je možné objednat se na telefonu 224 934 362 nebo osobně navštívit poradenské centrum (Spálená 15, Praha 1), a to každé úterý a čtvrtek od 8 do 15 hodin.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).