Menu Zavřít

Anketa Profitu

14. 11. 2005
Autor: Euro.cz

* Vystupujete na firemních večírcích?

Nikola Langer, manažer zpěvačky Anety Langerové S firemními večírky máme hodně malé zkušenosti, soustředíme se hlavně na živá vystoupení. Saša Nikitin, VyVolení

Nějaké nabídky na moderování večírků firem jsem již dostal, ale nechci to specifikovat. Teprve podepíši smlouvy. Určitě bych ale odmítl cokoli spojeného s pornografií.

Sagvan Tofi, zpěvák Na firemním večírku jsem zatím nikdy nezpíval. Když jsem dostal nabídku, odmítl jsem ji z důvodu času a kvůli tomu, že jsem dával přednost prezentaci po klubech. Ničeho se však do budoucna nezříkám. Každou takovou nabídku bych zvažoval především z finančního hlediska - má cena je vysoká (smích). Kdysi jsme jezdívali s Lukášem Vaculíkem s programem Kamarád do deště, kdy jsme na diskotékách omezený čas hráli barmany, tak jako ve filmu. To bych ale už nikdy nedělal - ani firmě za tu nejvyšší cenu. Gábina Partyšová, zpěvačka a moderátorka

Ano, vystupuji. Nerozlišuji, zda zpívám na živém koncertě, nebo pro podnikatele na firemním večírku. Důležité pro mě je, když se lidem mé písničky líbí.

BRAND24

**Adam Vojtěch, zpěvák

Zpívám již od dětství, a tak jsem si začal vydělávat ještě předtím, než jsem dosáhl plnoletosti. Zlom nastal po soutěži Česko hledá SuperStar. Začalo přicházet i více nabídek na vystoupení v rámci firemních akcí, především plesů. Třeba pro Budvar. Nemám s tím problém. Snažím se tam podávat stejně stoprocentní výkon jako na jiných koncertech. Na mých celkových výdělcích se taková vystoupení podílí asi z poloviny. Vím ale, že bych nevystupoval v kampani politických stran.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).