Menu Zavřít

Aktuálně

4. 12. 2008
Autor: Euro.cz

Aktuálně ze světa aut.

Kabriolet Infiniti už v létě

Exkluzivní značka Infiniti odhalila nové fotografie a detaily své páté karosářské varianty pro Evropu, modelu G37 Cabrio. Vůz bude uveden do prodeje v Evropě v létě 2009. G37 Cabrio má výrazně posílenou konstrukci, širší rozchod kol vzadu, modifikované zadní zavěšení kol a speciálně upravený interiér. Nové cabrio je podobně jako jeho bratr G37 Coupé poháněno motorem 3,7 litru série VQ.

TomTom varuje před kamerami

Výrobce navigací TomTom zpřístupnil databázi bezpečnostních kamer. Databázi mohou využívat všechny navigace této značky. Funkce pomůže identifikovat a upozornit motoristy na přítomnost bezpečnostních kamer a radarů. Uživatelé, kteří cestují do zahraničí, mohou těžit z rozsáhlého pokrytí po celé Evropě, které zahrnuje pozice bezpečnostních kamer kromě České republiky také v Rakousku, Belgii, Finsku, Francii, Německu, Itálii, Nizozemsku, Norsku, Polsku, Španělsku, Švédsku, Portugalsku a ve Velké Británii. Roční paušál za využívání služby činí 29 eur.

CONTENT24

Porsche má Business Lounge

Pražské Porsche Praha Smíchov otevřelo na konci listopadu nový salonek Business Lounge pro VIP klienty. Tito zákazníci jej mohou navštívit v prostorách showroomu Audi. Business Lounge nabízí komfortní služby a zákazníci autoservisu zde mají dostatek soukromí. VIP salonek je rozdělen na oddechovou a pracovní část. V pracovní části mají zákazníci přístup k počítači s připojením k internetu, majitelé notebookú se mohou k internetu připojit prostřednictvím sítě Wi-Fi. V oddechové části mohou klienti libovolně využívat moderní bar a po dobu opravy svého automobilu trávit čas například sledováním televize.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).