Menu Zavřít

Aktuálně

11. 8. 2008
Autor: Euro.cz

Aktuálně ze světa aut.

Superb má vadu

Zhruba 3000 vozů první generace Superbu prý mělo, nebo stále ještě má,konstrukční vadu. U spojky motoru chybí některým vozům krycí plech, což můžezpůsobit pronikání nečistot a následné problémy se řazením. Podle vedení firmyvšak problém není vážný a většina závad již byla odstraněna v servisech. Problémse týká pouze Škody Superb staré generace ve verzi 1,9 TDI s pětistupňovoumanuální převodovkou, automaty tento problém nemají. Podle mluvčího Škody EvženaKrauskopfa se s doplňováním plechů začalo už v roce 2005.

Hyundai převzal import

Korejskou značku Hyundai dovážela od roku 2001 do Česka holandská firma AutoPalace. Od 1. srpna je ale vše jinak, distribuci svých vozů si vzal pod svákřídla samotný výrobce. Jeho dceřiná společnost Hyundai Auto Czech bude sídlitv původním sídle Auto Palace v Nových Butovicích. Přebírá veškeré závazkypůvodní firmy, včetně většiny zaměstnanců. Předchůdce nového importéra prodal zasedm let své obchodní činnosti v Česku celkem 46 114 vozů. Značka sepropracovala ze 16. na pátou příčku mezi importéry. V loňském roce činil jejítržní podíl 4,4 procenta s celkovým prodejem 8564 vozů.

BRAND24

Toyota připravila akci na Yaris

Nejprodávanější model Toyoty na českém trhu – Yaris – posiluje své pozices akční nabídkou Summer Cool obsahující vyšší stupeň výbavy za mimořádnou cenuod 249 900 korun (včetně DPH). Nová specifikace modelu s označení Summer vycházíze základní verze Yaris Cool a nově má ve výbavě centrální dálkové ovládánía přední elektricky ovládaná okna. V základní výbavě modelu je také airbagřidiče, vypnutelný airbag spolujezdce a rádio s CD doplněné čtyřmireproduktory.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).