Menu Zavřít

Akce pro podnikatele

28. 5. 2007
Autor: Euro.cz

PONDĚLÍ 28. KVĚTNA * Nácviku asertivní komunikace bude věnováno setkání, které pořádá přerovská hospodářská komora. Kontakt: hkprerov@ hkprerov.cz, tel.: 581 208 735. ÚTERÝ 29. KVĚTNA * Na zlepšení komunikace ve firmě se zaměří seminář, který pořádá přerovská hospodářská komora. Kontakt: hkprerov@ hkprerov.

PONDĚLÍ 28. KVĚTNA * Nácviku asertivní komunikace bude věnováno setkání, které pořádá přerovská hospodářská komora. Kontakt: hkprerov@ hkprerov.cz, tel.: 581 208 735.

ÚTERÝ 29. KVĚTNA * Na zlepšení komunikace ve firmě se zaměří seminář, který pořádá přerovská hospodářská komora. Kontakt: hkprerov@ hkprerov.cz, tel.: 581 208 735.

STŘEDA 30. KVĚTNA * Trendy v řízení podniků pomocí informačních technologií a možnosti dotací EU jsou tématem šestého semináře, který pořádá v Hradci Králové společnost LCS International. Kontakt: pavlina.hrobska@helios.eu.

ÚTERÝ 5. ČERVNA * Konzultační den s ředitelem zahraniční kanceláře CzechTrade ve Vídni pořádá přerovská hospodářská komora. Kontakt: hkprerov@hkprerov.cz, tel.: 581 208 735.

* Na nejnovější výzvy v rámci Operačního programu Podnikání a inovace se zaměří seminář, který pořádá Obchodní a hospodářská komora ve Zlíně. Kontakt: info@ohkzlin.cz, tel.: 576 011 502. * Na zkušenosti s franchisovým podnikáním se zaměří již šestý ročník mezinárodní konference Franchising forum. Akce se uskuteční v pražském Kongresovém centru. Kontakt: caf@czech-franchise. cz.

* Na nejčastější chyby internetových stránek se zaměří seminář, který pořádá Hospodářská komora a CzechTrade. Akce se uskuteční v Hradci Králové. Kontakt: macnar@komora.cz, tel.: 495 260 971.

STŘEDA 6. ČERVNA * Nové programovací období z pohledu podnikatele je název vzdělávacího cyklu, který pořádá Unie malých a středních podniků. Seminář, který představí nové dotační programy podpory ze strukturálních fondů, se uskuteční v Pardubicích. Kontakt: visek@ sme-union.cz, tel.: 775 157 979. * Seminář věnovaný workbasedlearning (učení založené na práci) představí nový moderní způsob zvyšování kvalifikace zaměstnanců za účelem zvýšení konkurenceschopnosti podniku. Akce se uskuteční v pražském sídle Hospodářské komory. Kontakt:vokurka@komora.cz.

PÁTEK 8. ČERVNA * Čerpání peněz ze 7. rámcového programu pro výzkum a vývoj se bude věnovat seminář, který pořádá Obchodní a hospodářská komora ve Zlíně. Kontakt: info@ohkzlin.cz, tel.: 576 011 502.

BRAND24

SOBOTA 9. ČERVNA * V Brně začíná Autosalon, mezinárodní veletrh osobních automobilů. Veletrh končí 14. června. Kontakt: autosalon@ bvv.cz, tel.: 541 152 915.

ÚTERÝ 12. ČERVNA * Seminář věnovaný realizaci obchodního vývozního případu pořádá Hospodářská komora okresu Přerov. Tématem jsou příprava obchodních operací, sjednání kupní smlouvy, uzavření obchodní operace a vymáhání pohledávek. Kontakt: hkprerov@hkprerov.cz, tel.: 581 299 728.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).