Menu Zavřít

Advokátní kancelář Kinstellar oznámila úspěšný rok

2. 2. 2011
Autor: profit

Pražská pobočka mezinárodní advokátní kanceláře Kinstellar dosáhla v roce 2010 řady výborných výsledků. Například z pěti největších transakcí uskutečněných uplynulý rok v České republice pracovali její advokáti na třech z nich.

Foto: Kinstellar

I v mezinárodním měřítku dosáhla významných úspěchů, když získala ocenění od dvou renomovaných odborných časopisů – The Lawyer a Corporate INTL.

Z pěti největších obchodů roku 2010 zveřejněných v HN se právníci z Kinstellar podíleli na první, čtvrté a páté. „Za nejvýznamnější zakázku loňského roku lze ovšem bezesporu považovat právní poradenství v rámci mezinárodního financování při prodeji Českých radiokomunikací bance GoldmanSachs,“ hodnotí Lukáš Ševčík, vedoucí partner pražské kanceláře Kinstellar.

Potvrzení nadnárodních kvalit české pobočky kanceláře přišlo loni i v podobě ocenění od odborných časopisů. Jedním z hodnotících je britský The Lawyer, dle jehož hodnocení se firma loni stala vítězem kategorie Nejdynamičtější evropská právní firma roku 2010 (The Emerging Law Firm of the Year). „Je pro nás velkou poctou i z toho důvodu, že jsme historicky prvním oceněným v dané kategorii a zároveň jsme byli nominování i ve dvou dalších,“ komentuje Ševčík. Rozhodujícím měřítkem v případě hodnocení tohoto periodika byl růst firmy, výkon, strategie a konkurenceschopnost ve srovnání s dalšími právními firmami v oblasti.

BRAND24

Druhým významným časopisem, který firmu Kinstellar ocenil, byl Corporate INTL. Ten kancelář ocenil v segmentu „Právní firma roku v oblasti bankovnictví a finance pro Českou republiku“. Uvedený titul je jedním z nejznámějších odborných titulů, který se celosvětově zaměřuje na top management, profesionální poradce a finančníky. Mezinárodní hodnocení je založeno na poskytnutých datech, hodnocení odborných rešeršérů a nakonec odborného panelu složeného ze zástupců globálních firem.

Letos chceme samozřejmě úspěšně navázat na úspěchy i zakázky získané v minulém roce. S velkým očekáváním sledujeme probouzení trhů, které započalo již na podzim. Příkladem může být pokračující práce pro Tesco v rámci akvizice obchodů Žabka nebo poradenství Sazce či klientům v oblasti energetiky,“ uzavírá Ševčík.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).