Zážitková gastronomie v Peci

09. prosince 2013, 00:00 -
09. prosince 2013, 00:00

HOTEL HORIZONT Gurmeti a milovníci dobrého vína si o víkendu na přelomu listopadu a prosince přišli na své. V hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou se konaly již 8. Gastronomické dny šéfkuchaře Jiřího Švestky (na snímku). Vrcholem zážitkové gastronomie byla sobotní večeře v podobě pětichodového degustačního menu snoubeného s víny ze známého vinařství Chateau Valtice – Vinné sklepy Valtice. Jednotlivé chody osobně komentovali šéfkuchař Jiří Švestka a ředitel Vinných sklepů Valtice David Šťastný.

Mohlo by vás zajímat

Další videa z Euro TV
  • Martin Komárek: Už nebudu klukem z plakátu

  • Jiří Strach: Nejsem kaskadér. Bál bych se vložit peníze…

  • Radomil Doležal z CzechTrade: Nejvíc náš těší, když…

  • Největší mýty o bolesti zad

  • Profesor Sameš: Porucha lícního nervu není legrace

  • Rekola mění dopravu v českých městech

  • Roman Šmucler: Češky jsou posedlé zvětšováním prsou

  • Vinař Pavel Chrást: Víno se v Česku předražuje

  • Finance.cz pozvaly klienty na curling

Hry pro příležitostné hráče
Zavřít