Vývar Silák

28. listopadu 2016, 00:00 -
28. listopadu 2016, 00:00

Horký vývar do kelímku místo kávy nebo studený v zavařovací sklenici na doma už druhou sezonu zaplavuje Prahu. Inspirace ze zahraničí se zjevně chytila i u nás. Na Kulaťáku prodávají pod značkou Silák vlastnoručně vyrobený kuřecí a hovězí vývar Anna Grosmanová a Martin Regéczy. Horký vývar si můžete v kelímku dochutit citronem, chilli a koriandrem, ten ve sklenici zas využijete při domácím vaření (nejen) polévek. Kuřecí vývar je tažený šest hodin a jeho základem jsou kuřata z farmy Rašovice. Hovězí se vaří celých 24 hodin z masa a kostí českých krav z rodinné farmy. Nemáteli čas na přípravu pořádného vývaru a chcete se vyhnout náhražkám, je Silák ideálním řešením.

Mohlo by vás zajímat

  • Jiří Strach: Nejsem kaskadér. Bál bych se vložit peníze…

  • Radomil Doležal z CzechTrade: Nejvíc náš těší, když…

  • Největší mýty o bolesti zad

  • Profesor Sameš: Porucha lícního nervu není legrace

  • Rekola mění dopravu v českých městech

  • Roman Šmucler: Češky jsou posedlé zvětšováním prsou

  • Vinař Pavel Chrást: Víno se v Česku předražuje

  • Finance.cz pozvaly klienty na curling

  • Adam Hazdra: Třetina lidí je v práci nespokojených

Hry pro příležitostné hráče