Vývar Silák

28. listopadu 2016, 00:00 -
28. listopadu 2016, 00:00

Horký vývar do kelímku místo kávy nebo studený v zavařovací sklenici na doma už druhou sezonu zaplavuje Prahu. Inspirace ze zahraničí se zjevně chytila i u nás. Na Kulaťáku prodávají pod značkou Silák vlastnoručně vyrobený kuřecí a hovězí vývar Anna Grosmanová a Martin Regéczy. Horký vývar si můžete v kelímku dochutit citronem, chilli a koriandrem, ten ve sklenici zas využijete při domácím vaření (nejen) polévek. Kuřecí vývar je tažený šest hodin a jeho základem jsou kuřata z farmy Rašovice. Hovězí se vaří celých 24 hodin z masa a kostí českých krav z rodinné farmy. Nemáteli čas na přípravu pořádného vývaru a chcete se vyhnout náhražkám, je Silák ideálním řešením.

Mohlo by vás zajímat

Finance
Šéf mi čte e-maily. Je to v pořádku?
Dá se pracovat s invalidním důchodem? Jde to, ale...
Zaměstnávání a brigády mladistvých a jejich pracovní podmínky podle zákoníku práce
Silná Evropa je podle Merkelové pro USA výhodná
500 korun navíc pro rodinu s dětmi od července 2017?
Auta
Policie konečně dovolila hasičům zveřejnit fotky z nehody…
Test ojetiny: Volkswagen Golf VII je skvělý, ale dieselu bychom se vyhnuli
Kvíz na pátek: Poznáte, kterým autům patří tyto interiéry?
Audi S5 Cabriolet se přiblížilo k RS 5. Může za to Hans-Jürgen Abt
Toyota Yaris GRMN zní hodně naštvaně. Na český trh dorazí začátkem příštího roku
Technologie
Změny v pamětech cache a propojení jader. Jak se u Skylake-X zlepšil výkon na 1 MHz?
Aprílová GeForce GTX do USB skutečně existuje. Nvidia omezenou sérii rozdá
Google po letech ustoupil. Nebude číst vaše e-maily kvůli reklamě
Nvidia GeForce GT 1030 – jak se hraje na grafice za 2000 Kč (uživatelská recenze)
Cnews FM: Zneužívá Microsoft monopolní postavení vůči výrobcům antivirů? [podcast]
Hry pro příležitostné hráče
Zavřít