Vývar Silák

28. listopadu, 00:00 -
28. listopadu, 00:00

Horký vývar do kelímku místo kávy nebo studený v zavařovací sklenici na doma už druhou sezonu zaplavuje Prahu. Inspirace ze zahraničí se zjevně chytila i u nás. Na Kulaťáku prodávají pod značkou Silák vlastnoručně vyrobený kuřecí a hovězí vývar Anna Grosmanová a Martin Regéczy. Horký vývar si můžete v kelímku dochutit citronem, chilli a koriandrem, ten ve sklenici zas využijete při domácím vaření (nejen) polévek. Kuřecí vývar je tažený šest hodin a jeho základem jsou kuřata z farmy Rašovice. Hovězí se vaří celých 24 hodin z masa a kostí českých krav z rodinné farmy. Nemáteli čas na přípravu pořádného vývaru a chcete se vyhnout náhražkám, je Silák ideálním řešením.

Mohlo by vás zajímat

  • Majitel textilky Juta a senátor Hlavatý: V Senátu by…

  • Jan Hawelka: kavárenská hvězda z Mostu

  • Aleš Kučera: Chvíli potrvá, než se lidé naučí se státem…

  • Ondřej Kania: Otevřeme další dvě školy

  • Martin Burda: Bankám v Česku ujíždí vlak

  • Mnislav Zelený Atapana: Přítel amazonských indiánů

  • Jan Bílý: Nebuď uštvaný manažer. Buď král!

  • Jaroslav Žlábek: Na jedno nabití ujedeme 1000 kilometrů

  • Daniel Stein Kubín: Slova jsou jen slova, surf a poušť…

Hry pro příležitostné hráče