Vítězný recept s vůní lesa

08. února, 00:00 -
08. února, 00:00

BOCUSE D’OR ČR Daniel Polák, šéfkuchař restaurace Siddharta Café Buddha-Bar Hotelu Prague (vlevo), získal v prestižní gastronomické soutěži Bocuse d’Or Česká republika 2016 ocenění v kategorii Nejlepší masový pokrm. S recepturou jeleního hřbetu s kaštanem, červenou řepou, dýní a hřibem pravým uspěl v konkurenci sedmi českých kulinárních mistrů národního kola soutěžního klání, které se uskutečnilo na konci ledna v Makro Akademii. Při vaření mu pomáhal takzvaný commis Jan Novotný (vpravo), který spolupracuje s kuchyní Clarion Hotelu Prague Old Town.

Mohlo by vás zajímat

  • Pavel Ryba - muž, který Čechům prodá ročně tunu zlata

  • Majitel textilky Juta a senátor Hlavatý: V Senátu by…

  • Jan Hawelka: kavárenská hvězda z Mostu

  • Aleš Kučera: Chvíli potrvá, než se lidé naučí se státem…

  • Ondřej Kania: Otevřeme další dvě školy

  • Martin Burda: Bankám v Česku ujíždí vlak

  • Mnislav Zelený Atapana: Přítel amazonských indiánů

  • Jan Bílý: Nebuď uštvaný manažer. Buď král!

  • Jaroslav Žlábek: Na jedno nabití ujedeme 1000 kilometrů

Hry pro příležitostné hráče