Vítězný recept s vůní lesa

08. února 2016, 00:00 -
08. února 2016, 00:00

BOCUSE D’OR ČR Daniel Polák, šéfkuchař restaurace Siddharta Café Buddha-Bar Hotelu Prague (vlevo), získal v prestižní gastronomické soutěži Bocuse d’Or Česká republika 2016 ocenění v kategorii Nejlepší masový pokrm. S recepturou jeleního hřbetu s kaštanem, červenou řepou, dýní a hřibem pravým uspěl v konkurenci sedmi českých kulinárních mistrů národního kola soutěžního klání, které se uskutečnilo na konci ledna v Makro Akademii. Při vaření mu pomáhal takzvaný commis Jan Novotný (vpravo), který spolupracuje s kuchyní Clarion Hotelu Prague Old Town.

Mohlo by vás zajímat

Další videa z Euro TV
  • Firma s hypotékami za 22 miliard

  • Nejnadějnější český export: STRV vyvíjí z Prahy aplikace…

  • Petr Zahradník v Euro TV: Evropa se změní, brzo a hodně

  • Finance.cz pozvaly klienty na curling

  • Martin Komárek: Už nebudu klukem z plakátu

  • Jiří Strach: Nejsem kaskadér. Bál bych se vložit peníze…

  • Radomil Doležal z CzechTrade: Nejvíc náš těší, když…

  • Největší mýty o bolesti zad

  • Profesor Sameš: Porucha lícního nervu není legrace

Hry pro příležitostné hráče
Zavřít