Večeře po francouzsku

02. prosince 2013, 00:00 - redakce
02. prosince 2013, 00:00

VAŘÍCÍ MANAŽEŘI Setkání manažerů se zájmem o vaření a servírování uspořádal klub Vařící manažeři v partnerském podniku Concept Store Potten & Pannen na pražském Újezdě. Při večeru zaměřeném na francouzskou kuchyni se sešlo více než 50 nadšenců, kteří vařili, diskutovali, bavili se a ochutnávali francouzské lahůdky. Pod odborným a laskavým vedením šéfkuchaře Romana Dolejše z restaurace Chez Marcel si přítomní mohli vyzkoušet přípravu a také chutě typických francouzských pokrmů. Proběhla i ochutnávka foie gras připravených týmem z Chateau Kotěra (zástupci společnosti na snímku) a degustace regionálních vín.

O autorovi| PŘIPRAVILA redakce (spolecnost.euro@mf.cz)

Mohlo by vás zajímat

Další videa z Euro TV
  • Firma s hypotékami za 22 miliard

  • Nejnadějnější český export: STRV vyvíjí z Prahy aplikace…

  • Petr Zahradník v Euro TV: Evropa se změní, brzo a hodně

  • Martin Komárek: Už nebudu klukem z plakátu

  • Jiří Strach: Nejsem kaskadér. Bál bych se vložit peníze…

  • Radomil Doležal z CzechTrade: Nejvíc náš těší, když…

  • Největší mýty o bolesti zad

  • Profesor Sameš: Porucha lícního nervu není legrace

  • Rekola mění dopravu v českých městech

Hry pro příležitostné hráče
Zavřít