Večeře po francouzsku

02. prosince 2013, 00:00 - redakce
02. prosince 2013, 00:00

VAŘÍCÍ MANAŽEŘI Setkání manažerů se zájmem o vaření a servírování uspořádal klub Vařící manažeři v partnerském podniku Concept Store Potten & Pannen na pražském Újezdě. Při večeru zaměřeném na francouzskou kuchyni se sešlo více než 50 nadšenců, kteří vařili, diskutovali, bavili se a ochutnávali francouzské lahůdky. Pod odborným a laskavým vedením šéfkuchaře Romana Dolejše z restaurace Chez Marcel si přítomní mohli vyzkoušet přípravu a také chutě typických francouzských pokrmů. Proběhla i ochutnávka foie gras připravených týmem z Chateau Kotěra (zástupci společnosti na snímku) a degustace regionálních vín.

O autorovi| PŘIPRAVILA redakce (spolecnost.euro@mf.cz)

Mohlo by vás zajímat

  • Pavel Ryba - muž, který Čechům prodá ročně tunu zlata

  • Majitel textilky Juta a senátor Hlavatý: V Senátu by…

  • Jan Hawelka: kavárenská hvězda z Mostu

  • Aleš Kučera: Chvíli potrvá, než se lidé naučí se státem…

  • Ondřej Kania: Otevřeme další dvě školy

  • Martin Burda: Bankám v Česku ujíždí vlak

  • Mnislav Zelený Atapana: Přítel amazonských indiánů

  • Jan Bílý: Nebuď uštvaný manažer. Buď král!

  • Jaroslav Žlábek: Na jedno nabití ujedeme 1000 kilometrů

Hry pro příležitostné hráče