Pekárna Praktika

28. listopadu 2016, 00:00 -
28. listopadu 2016, 00:00

Bezpochyby nejlepší kváskový chléb v Praze prodává pekárna Praktika.

Koupit si ho můžete i v sobotu dopoledne na Kulaťáku. Praktika peče z mouky mleté na kameni hned několik druhů chleba, které jsou vždy označeny procentem a surovinou dodávající tomu konkrétnímu chlebu charakter. Koupit si tak můžete špaldu 33,33 procenta s lehce ořechovou chutí, žito 33,33 procenta s typickou žitnou kyselostí, o něco zemitější pohanku 11,11 procenta, kukuřici 15,5 procenta připomínající polentu nebo stoprocentní žitný chléb. Praktika se ale neomezuje jen na chléb, koupíte tu také neuvěřitelně dobré croissanty (třeba s ořechovou náplní) nebo voňavé vláčné skořicovníky.

Mohlo by vás zajímat

  • Rekola mění dopravu v českých městech

  • Roman Šmucler: Češky jsou posedlé zvětšováním prsou

  • Vinař Pavel Chrást: Víno se v Česku předražuje

  • Finance.cz pozvaly klienty na curling

  • Adam Hazdra: Třetina lidí je v práci nespokojených

  • Je o mě zájem, říká expremiér Jiří Paroubek v Euro TV

  • Pavel Ryba - muž, který Čechům prodá ročně tunu zlata

  • Majitel textilky Juta a senátor Hlavatý: V Senátu by…

  • Jan Hawelka: kavárenská hvězda z Mostu

Hry pro příležitostné hráče