Nejlepší restaurací je Le terroir

30. června 2014, 00:00 - (red)
30. června 2014, 00:00

V žebříčku Top restaurace 2014 se poprvé výrazně prosadily i mimopražské podniky

V restauraci Zlatá Praha se minulý čtvrtek 26. června uskutečnilo vyhlášení vítězů gastronomické ročenky S. Pellegrino Acqua Panna Top restaurace 2014. Nejlepší restaurací se stala pražská Le terroir šéfkuchaře Jana Punčocháře.

Do pořadí letos vůbec poprvé výrazně promluvily i mimopražské podniky. Největšího úspěchu dosáhl brněnský restaurant Borgo Agnese, který ovládl kategorii evropská kuchyně. V kategorii česká kuchyně si zase prvenství odnesl Václav Frič a jeho restaurace Na Pekárně z Čakoviček.

Celý večer moderoval Leoš Mareš.

Mohlo by vás zajímat

  • Majitel textilky Juta a senátor Hlavatý: V Senátu by…

  • Jan Hawelka: kavárenská hvězda z Mostu

  • Aleš Kučera: Chvíli potrvá, než se lidé naučí se státem…

  • Ondřej Kania: Otevřeme další dvě školy

  • Martin Burda: Bankám v Česku ujíždí vlak

  • Mnislav Zelený Atapana: Přítel amazonských indiánů

  • Jan Bílý: Nebuď uštvaný manažer. Buď král!

  • Jaroslav Žlábek: Na jedno nabití ujedeme 1000 kilometrů

  • Daniel Stein Kubín: Slova jsou jen slova, surf a poušť…

Hry pro příležitostné hráče