Nejlepší restaurací je Le terroir

30. června 2014, 00:00 - (red)
30. června 2014, 00:00

V žebříčku Top restaurace 2014 se poprvé výrazně prosadily i mimopražské podniky

V restauraci Zlatá Praha se minulý čtvrtek 26. června uskutečnilo vyhlášení vítězů gastronomické ročenky S. Pellegrino Acqua Panna Top restaurace 2014. Nejlepší restaurací se stala pražská Le terroir šéfkuchaře Jana Punčocháře.

Do pořadí letos vůbec poprvé výrazně promluvily i mimopražské podniky. Největšího úspěchu dosáhl brněnský restaurant Borgo Agnese, který ovládl kategorii evropská kuchyně. V kategorii česká kuchyně si zase prvenství odnesl Václav Frič a jeho restaurace Na Pekárně z Čakoviček.

Celý večer moderoval Leoš Mareš.

Mohlo by vás zajímat

  • Jiří Strach: Nejsem kaskadér. Bál bych se vložit peníze…

  • Radomil Doležal z CzechTrade: Nejvíc náš těší, když…

  • Největší mýty o bolesti zad

  • Profesor Sameš: Porucha lícního nervu není legrace

  • Rekola mění dopravu v českých městech

  • Roman Šmucler: Češky jsou posedlé zvětšováním prsou

  • Vinař Pavel Chrást: Víno se v Česku předražuje

  • Finance.cz pozvaly klienty na curling

  • Adam Hazdra: Třetina lidí je v práci nespokojených

Hry pro příležitostné hráče