Kurz grilování v Beskydech

30. června 2014, 00:00 -
30. června 2014, 00:00

DO 26. SRPNA K létu neodmyslitelně patří grilování pod širým nebem. Užít si ho můžete na terase hotelu Horal ve Velkých Karlovicích, který na prázdniny připravuje kurzy grilování ve spolupráci s kulinářským centrem Chef Zlín. Kurzy se budou konat vždy ve středu od 17.30 hodin. Zatímco v sudý týden si můžete připravit kuřecí špízky s arašídovou omáčkou, pečené brambory plněné pancettou a šalvějí, domácí hamburger a grilovaný ananas, v liché týdny se bude grilovat steak z roštěnce s česnekovou bagetou, vepřová krkovice s bramborem pečeným v alobalu a banán s chilli. Hotel Horal bude po celé léto nabízet grilované speciality na terase, každou neděli navíc za doprovodu cimbálové muziky.

Mohlo by vás zajímat

  • Jiří Strach: Nejsem kaskadér. Bál bych se vložit peníze…

  • Radomil Doležal z CzechTrade: Nejvíc náš těší, když…

  • Největší mýty o bolesti zad

  • Profesor Sameš: Porucha lícního nervu není legrace

  • Rekola mění dopravu v českých městech

  • Roman Šmucler: Češky jsou posedlé zvětšováním prsou

  • Vinař Pavel Chrást: Víno se v Česku předražuje

  • Finance.cz pozvaly klienty na curling

  • Adam Hazdra: Třetina lidí je v práci nespokojených

Hry pro příležitostné hráče