Kuchařská olympiáda

01. února, 00:00 -
01. února, 00:00

BOCUSE D’OR ČR Sedm českých kulinářských mistrů se utkalo ve světově prestižní gastronomické soutěži Bocuse d’Or Česká republika 2016. Nejlepší kuchařské dovednosti předvedl Patrik Bečvář z pražského Hotelu Selský Dvůr. Dvoudenní klání se uskutečnilo v nedávno otevřené pražské Makro Akademii, která je jedním z nejkvalitněji zařízených kulinářských pracovišť v celé středovýchodní Evropě.

Na snímku jsou vítězové českého národního kola (zleva): Ladislav Pakosta (Kampa Park) – 2. místo, Patrik Bečvář (Hotel Selský Dvůr) – 1. místo a Marek Šáda (Mlýnec) – 3. místo.

Mohlo by vás zajímat

  • Pavel Ryba - muž, který Čechům prodá ročně tunu zlata

  • Majitel textilky Juta a senátor Hlavatý: V Senátu by…

  • Jan Hawelka: kavárenská hvězda z Mostu

  • Aleš Kučera: Chvíli potrvá, než se lidé naučí se státem…

  • Ondřej Kania: Otevřeme další dvě školy

  • Martin Burda: Bankám v Česku ujíždí vlak

  • Mnislav Zelený Atapana: Přítel amazonských indiánů

  • Jan Bílý: Nebuď uštvaný manažer. Buď král!

  • Jaroslav Žlábek: Na jedno nabití ujedeme 1000 kilometrů

Hry pro příležitostné hráče