Kuchařská olympiáda

01. února 2016, 00:00 -
01. února 2016, 00:00

BOCUSE D’OR ČR Sedm českých kulinářských mistrů se utkalo ve světově prestižní gastronomické soutěži Bocuse d’Or Česká republika 2016. Nejlepší kuchařské dovednosti předvedl Patrik Bečvář z pražského Hotelu Selský Dvůr. Dvoudenní klání se uskutečnilo v nedávno otevřené pražské Makro Akademii, která je jedním z nejkvalitněji zařízených kulinářských pracovišť v celé středovýchodní Evropě.

Na snímku jsou vítězové českého národního kola (zleva): Ladislav Pakosta (Kampa Park) – 2. místo, Patrik Bečvář (Hotel Selský Dvůr) – 1. místo a Marek Šáda (Mlýnec) – 3. místo.

Mohlo by vás zajímat

  • Jiří Strach: Nejsem kaskadér. Bál bych se vložit peníze…

  • Radomil Doležal z CzechTrade: Nejvíc náš těší, když…

  • Největší mýty o bolesti zad

  • Profesor Sameš: Porucha lícního nervu není legrace

  • Rekola mění dopravu v českých městech

  • Roman Šmucler: Češky jsou posedlé zvětšováním prsou

  • Vinař Pavel Chrást: Víno se v Česku předražuje

  • Finance.cz pozvaly klienty na curling

  • Adam Hazdra: Třetina lidí je v práci nespokojených

Hry pro příležitostné hráče