Glosa

01. srpna 2016, 00:00 - HOL
01. srpna 2016, 00:00

Tatarkoví kouzelníci Jako profík znalý vlastních fachmanských podvodů, jak v médích upoutat pozornost, jsem to měl tušit. Jenže titulek tiskové zprávy hypermarketu Globus zněl tak optimisticky: Češi se podle ní začali pomalu odvazovat i u grilu, takže teď kromě vuřtů a kuřecího prý grilujeme i telecí, jehněčí a mořské ryby. Kdo jste to kdy kolem sebe viděl, zvedněte prosím ruku.

Bohužel se obávám, že zmínka o dražších masech, co se v Česku stále moc neprodávají, zaprvé posloužila jen na podporu jejich prodeje – a taky jako návnada na jiný zdravý artikl. Další část zprávy totiž zmiňuje, že ke grilování Češi milují i „netradiční exotické omáčky“… Ano, majonézu a tatarku!

Obojího ročně spotřebujeme devět tun, tedy třikrát tolik co Slováci, kteří o zdravé stravě taky vědí své. Samozřejmě nepřekvapí, že ve zprávě najdete i ubezpečení nezávislého konzultanta, že majonéza hezky pomáhá vstřebat vitaminy. Tak na zdraví a prima vstřebávání!

Mohlo by vás zajímat

Další videa z Euro TV
  • Petr Čáp z GO parking: Jsme více než parkoviště

  • Krátké povídání s Dlouhým Vladimírem

  • Jiří Grund: Za předražené ceny mobilních tarifů mohou…

  • Firma s hypotékami za 22 miliard

  • Nejnadějnější český export: STRV vyvíjí z Prahy aplikace…

  • Petr Zahradník v Euro TV: Evropa se změní, brzo a hodně

  • Martin Komárek: Už nebudu klukem z plakátu

  • Jiří Strach: Nejsem kaskadér. Bál bych se vložit peníze…

  • Radomil Doležal z CzechTrade: Nejvíc náš těší, když…

Hry pro příležitostné hráče
Zavřít