Gastronomický veletrh

17. února 2014, 00:00 -
17. února 2014, 00:00

OD 20. DO 23. ÚNORA Již pátý ročník festivalu profesionální gastronomie a hotelnictví Gastro Tour se koná na Výstavišti v Praze­Holešovicích. Osobnosti gastronomie představí na prezentačních scénách trendy oboru, předvedou nové suroviny, technologie a vybavení formou přednášek, ukázek a degustací. V tematických zónách budou moci návštěvníci sledovat, trénovat i ochutnat pokrmy ve stylu fresh food, slow cooking i domácí kuchyni v moderních úpravách. Na programu je páteční ústřicové odpoledne nebo víkendové grilování a příprava sushi. Přítomní se mohou zúčastnit degustace soutěžního labužnického bufetu, navštívit tematické restaurace nebo kulinářská studia. Festival probíhá v rámci veletrhu Top Gastro & Hotel souběžně s veletrhy Holiday World a Golf Show.

Mohlo by vás zajímat

  • Je o mě zájem, říká expremiér Jiří Paroubek v Euro TV

  • Pavel Ryba - muž, který Čechům prodá ročně tunu zlata

  • Majitel textilky Juta a senátor Hlavatý: V Senátu by…

  • Jan Hawelka: kavárenská hvězda z Mostu

  • Aleš Kučera: Chvíli potrvá, než se lidé naučí se státem…

  • Ondřej Kania: Otevřeme další dvě školy

  • Martin Burda: Bankám v Česku ujíždí vlak

  • Mnislav Zelený Atapana: Přítel amazonských indiánů

  • Jan Bílý: Nebuď uštvaný manažer. Buď král!

Hry pro příležitostné hráče