Gastronomický veletrh

17. února 2014, 00:00
17. února 2014, 00:00

OD 20. DO 23. ÚNORA Již pátý ročník festivalu profesionální gastronomie a hotelnictví Gastro Tour se koná na Výstavišti v Praze­Holešovicích. Osobnosti gastronomie představí na prezentačních scénách trendy oboru, předvedou nové suroviny, technologie a vybavení formou přednášek, ukázek a degustací. V tematických zónách budou moci návštěvníci sledovat, trénovat i ochutnat pokrmy ve stylu fresh food, slow cooking i domácí kuchyni v moderních úpravách. Na programu je páteční ústřicové odpoledne nebo víkendové grilování a příprava sushi. Přítomní se mohou zúčastnit degustace soutěžního labužnického bufetu, navštívit tematické restaurace nebo kulinářská studia. Festival probíhá v rámci veletrhu Top Gastro & Hotel souběžně s veletrhy Holiday World a Golf Show.

Musíte si přečíst

Nabídka pro SABMiller je konečná. Předsednictvo ji…

Turismus v Turecku chřadne. Propad je největší za 17…

Kauza Rath na druhou: stát žaluje firmy i jednotlivce

Znovu pod odhady. Americká ekonomika rostla o 1,2…

Od ropy k ekologii. Rockefellerové završují svoji…

Firma LBM Michaely Bakala prodělala 153 milionů

Ondřej Krátký: Vlastními auty se bude jezdit čím dál méně
S jak velkou podporou se setkává sdílená ekonomika u politiků? A jak se daří startupům v Česku? O tom mluvil v pořadu Euro TV Ondřej Krátký, spoluzakladatel startupu Liftago, který chce přinést alternativu k vlastním autům v centrech měst.
Zhlédnout další videa