Gastronomický veletrh

17. února 2014, 00:00 -
17. února 2014, 00:00

OD 20. DO 23. ÚNORA Již pátý ročník festivalu profesionální gastronomie a hotelnictví Gastro Tour se koná na Výstavišti v Praze­Holešovicích. Osobnosti gastronomie představí na prezentačních scénách trendy oboru, předvedou nové suroviny, technologie a vybavení formou přednášek, ukázek a degustací. V tematických zónách budou moci návštěvníci sledovat, trénovat i ochutnat pokrmy ve stylu fresh food, slow cooking i domácí kuchyni v moderních úpravách. Na programu je páteční ústřicové odpoledne nebo víkendové grilování a příprava sushi. Přítomní se mohou zúčastnit degustace soutěžního labužnického bufetu, navštívit tematické restaurace nebo kulinářská studia. Festival probíhá v rámci veletrhu Top Gastro & Hotel souběžně s veletrhy Holiday World a Golf Show.

Mohlo by vás zajímat

  • Rekola mění dopravu v českých městech

  • Roman Šmucler: Češky jsou posedlé zvětšováním prsou

  • Vinař Pavel Chrást: Víno se v Česku předražuje

  • Finance.cz pozvaly klienty na curling

  • Adam Hazdra: Třetina lidí je v práci nespokojených

  • Je o mě zájem, říká expremiér Jiří Paroubek v Euro TV

  • Pavel Ryba - muž, který Čechům prodá ročně tunu zlata

  • Majitel textilky Juta a senátor Hlavatý: V Senátu by…

  • Jan Hawelka: kavárenská hvězda z Mostu

Hry pro příležitostné hráče