Chuť Jeseníků

29. července 2013, 00:00 -
29. července 2013, 00:00

DO 30. ZÁŘÍ Gastronomický festival nabízí tradiční jídla Jeseníků v nejlepších restauracích regionu.

Devět šéfkuchařů připravilo výjimečná menu z lokálních surovin z oblasti hor pod Pradědem. K ochutnání budou třeba masové knedlíčky v nudlovém těstě, maso s jeřabinovou omáčkou, bramborové vdolečky nebo vařený jazyk s hrozinkovou omáčkou.

Mohlo by vás zajímat

  • Pavel Ryba - muž, který Čechům prodá ročně tunu zlata

  • Majitel textilky Juta a senátor Hlavatý: V Senátu by…

  • Jan Hawelka: kavárenská hvězda z Mostu

  • Aleš Kučera: Chvíli potrvá, než se lidé naučí se státem…

  • Ondřej Kania: Otevřeme další dvě školy

  • Martin Burda: Bankám v Česku ujíždí vlak

  • Mnislav Zelený Atapana: Přítel amazonských indiánů

  • Jan Bílý: Nebuď uštvaný manažer. Buď král!

  • Jaroslav Žlábek: Na jedno nabití ujedeme 1000 kilometrů

Hry pro příležitostné hráče