Chuť Jeseníků

29. července 2013, 00:00 -
29. července 2013, 00:00

DO 30. ZÁŘÍ Gastronomický festival nabízí tradiční jídla Jeseníků v nejlepších restauracích regionu.

Devět šéfkuchařů připravilo výjimečná menu z lokálních surovin z oblasti hor pod Pradědem. K ochutnání budou třeba masové knedlíčky v nudlovém těstě, maso s jeřabinovou omáčkou, bramborové vdolečky nebo vařený jazyk s hrozinkovou omáčkou.

Mohlo by vás zajímat

  • Jiří Strach: Nejsem kaskadér. Bál bych se vložit peníze…

  • Radomil Doležal z CzechTrade: Nejvíc náš těší, když…

  • Největší mýty o bolesti zad

  • Profesor Sameš: Porucha lícního nervu není legrace

  • Rekola mění dopravu v českých městech

  • Roman Šmucler: Češky jsou posedlé zvětšováním prsou

  • Vinař Pavel Chrást: Víno se v Česku předražuje

  • Finance.cz pozvaly klienty na curling

  • Adam Hazdra: Třetina lidí je v práci nespokojených

Hry pro příležitostné hráče