Au revoir Ola Kala

13. července 2015, 00:00 -
13. července 2015, 00:00

Oblíbená vinohradská restaurace, zaměřená na francouzskou "bistronomii" a zařazená v průvodci Michelin, zavřela koncem června své dveře. Její spolumajitel a šéfkuchař Michal Nikodém to vysvětlil návratem ke kořenům, tedy ke své původní a stejnojmenné škole vaření, která vydělává víc než restaurace. Konec jeho bistra jen potvrzuje poslední trend, kdy mnohé špičkové restaurace nevydělají ani korunu, zatímco ty nejhorší jen kvetou. l

Mohlo by vás zajímat

  • Rekola mění dopravu v českých městech

  • Roman Šmucler: Češky jsou posedlé zvětšováním prsou

  • Vinař Pavel Chrást: Víno se v Česku předražuje

  • Finance.cz pozvaly klienty na curling

  • Adam Hazdra: Třetina lidí je v práci nespokojených

  • Je o mě zájem, říká expremiér Jiří Paroubek v Euro TV

  • Pavel Ryba - muž, který Čechům prodá ročně tunu zlata

  • Majitel textilky Juta a senátor Hlavatý: V Senátu by…

  • Jan Hawelka: kavárenská hvězda z Mostu

Hry pro příležitostné hráče