Au revoir Ola Kala

13. července 2015, 00:00 -
13. července 2015, 00:00

Oblíbená vinohradská restaurace, zaměřená na francouzskou "bistronomii" a zařazená v průvodci Michelin, zavřela koncem června své dveře. Její spolumajitel a šéfkuchař Michal Nikodém to vysvětlil návratem ke kořenům, tedy ke své původní a stejnojmenné škole vaření, která vydělává víc než restaurace. Konec jeho bistra jen potvrzuje poslední trend, kdy mnohé špičkové restaurace nevydělají ani korunu, zatímco ty nejhorší jen kvetou. l

Mohlo by vás zajímat

  • Pavel Ryba - muž, který Čechům prodá ročně tunu zlata

  • Majitel textilky Juta a senátor Hlavatý: V Senátu by…

  • Jan Hawelka: kavárenská hvězda z Mostu

  • Aleš Kučera: Chvíli potrvá, než se lidé naučí se státem…

  • Ondřej Kania: Otevřeme další dvě školy

  • Martin Burda: Bankám v Česku ujíždí vlak

  • Mnislav Zelený Atapana: Přítel amazonských indiánů

  • Jan Bílý: Nebuď uštvaný manažer. Buď král!

  • Jaroslav Žlábek: Na jedno nabití ujedeme 1000 kilometrů

Hry pro příležitostné hráče