Au revoir Ola Kala

13. července 2015, 00:00 -
13. července 2015, 00:00

Oblíbená vinohradská restaurace, zaměřená na francouzskou "bistronomii" a zařazená v průvodci Michelin, zavřela koncem června své dveře. Její spolumajitel a šéfkuchař Michal Nikodém to vysvětlil návratem ke kořenům, tedy ke své původní a stejnojmenné škole vaření, která vydělává víc než restaurace. Konec jeho bistra jen potvrzuje poslední trend, kdy mnohé špičkové restaurace nevydělají ani korunu, zatímco ty nejhorší jen kvetou. l

Mohlo by vás zajímat

Další videa z Euro TV
  • Martin Komárek: Už nebudu klukem z plakátu

  • Jiří Strach: Nejsem kaskadér. Bál bych se vložit peníze…

  • Radomil Doležal z CzechTrade: Nejvíc náš těší, když…

  • Největší mýty o bolesti zad

  • Profesor Sameš: Porucha lícního nervu není legrace

  • Rekola mění dopravu v českých městech

  • Roman Šmucler: Češky jsou posedlé zvětšováním prsou

  • Vinař Pavel Chrást: Víno se v Česku předražuje

  • Finance.cz pozvaly klienty na curling

Hry pro příležitostné hráče